		Inday 5 Ma	•y	
Time	Length	Activity		
2:30 pm	5 min	Housekeeping		
2:35 pm	15 min	Mihi (5 min) DD Soft Opening (5 min) MC comments Up to 5 min		
	5 min	Down time		
2:55 pm	45 min	Workshop 1 "Leadership In Volu	Louise Grevel ntary Organisations"	
3:40 pm		Down time	Afternoon Tea	
4:10 pm	65 min	Table Topics Contest		
5:20 pm	85 min	Candidates Showcase		
6:50 pm	10 min	Results of the TT Contest		
7:00 pm		End of Day		

Friday 3rd May

Saturday 4th May

Time	Length	Activity		
8:00 am	40 Min	Official Opening (Includes DTM presentations)		
8:40 am	45 min	Keynote 1 by International President "Releasing The Leader"		
Time	Length	Activity		
9:25 am	15 min	Awards		
9:40 am		Down time	Morning Tea	
10:30 am	70 min	Evaluation Contest		
11:40 am	60 min	Down time	Lunch	
12:50 pm	10 min	Results of the Evaluation Contest		
1:00 pm	160 min	Annual District Council		
3:30 pm	30 min	Down time	Afternoon Tea	
4:10 pm		Workshop 2		
		Part 1 Johan Kvasnicka		
		"Let's Be Agile: Embracing Change as Toastmasters"		
		Part 2 Q&A v	vith the International President.	
5:25 pm	100 min	Humorous Speech Contest		
7:05 pm	15 min	Pinning Ceremony		
7:20 pm	10 min	Results of Humorous Speech Contest		
7:30 pm		End of day		

Sunday 5th May

Time	Length	Activity	
8:45 am	10 min	Housekeeping and prize draw	
8:55 am	45 min	Keynote 2 Kevin Prohl "Journey To Success"	
9:40 am	45 min	Workshop 3 "The Magic Of Quality Clubs – How They Transform Lives"	
10:25 am	50 min	Plenary Educational by International President "Embrace The Energy"	
11:15 am	15 min	District awards	
11:30 am	30 min	Down time Morning Tea	
12:00 pm	90 min	International Speech Contest	
1:30 pm	12 min	Promotion of the Rotorua Centennial Conference	
1:42 pm	10 min	Recognition of the Taupo Conference Team	
1:52 pm	10 min	Announcement of International Speech Placings	
2:05 pm	15 min	Recognition of presenters	
2:15 pm	12 min	District Director's Closing Address.	
2:30 pm		Conference ends	