Links for Members

Training, workshops, contests, event editor and more!

Meeting documents, our procedures, guides and Roll of Honour

Contact any club, plus our District Officers

A walk through our education programme

For those needing to make changes to THIS site; should you be using www.toastmasters.org instead?

District 112 Annual Conference - May 6 - 7, 2023

2023 Conference logo, red "Return Of The Toastmaster" on black background

The confirmed venue is the Parnell Hotel and Conference Centre, 10-20 Gladstone Road, Parnell.

Check out the venue at www.theparnell.co.nz.

You can find the venue’s room reservation terms at
this page on their site.
Learn more about why YOU should go

Registration is now open!

The Conference will be available in person.

District Executive and Council meetings will be held the weekend prior, along with the Candidate Showcase, in hybrid format.

The District Calendar will be updated when we know more.

The theme will be “Return of the Toastmaster”

Conference registration will be for both days only at $85.00 per head.

The Saturday evening dinner will cost $68.00 per head.

Members will be able to bring non-Toastmasters as guests to the dinner.

Lunch will be available on both days, at $28.00 per person.

Conference 2023 Agenda

Saturday, May 6, 2023 

Time

Location

Event

07:15 am

4¾-hours

L1 – Foyer

 Registration Desk

08:30 am

30 minutes

L2 – Gladstone One
Contestant Briefing

09:30 am

1 hour

L2 – Endeavour

Welcome from District Director

Keynote from Lauren Parsons

10:30 am

30 minutes

L1 – Private Brasserie & Victoria Room

Morning Tea  and Networking

11:00 am

1 hour

L2 – Endeavour

Table Topics Contest

12:00 pm

1 hour

L1 – Private Brasserie & Victoria Room

Lunch

1:00 pm

1½ hours

L2 – Endeavour

 Humorous Contest

2:30 pm

30 mins

L1 – Private Brasserie & Victoria Room

Afternoon Tea

3:00 pm

1 hour

L2 – Endeavour

Evaluation Contest

4:00 pm

1 hour

L2 – Endeavour

Awards Presentation

5:00 pm

1½-hours

L1 – Knights Room Lunch Room

Break / Pre-Drinks

6:30 pm

3½-hours

L2 – Discover & Endeavour Rooms

Dinner & Dance

Sunday, May 7, 2023

Time

Location

Event

07:15 am

4½-hours

L1 – Foyer

 Registration Desk

07:30 am

30 minutes

L2 – Gladstone One
Contestant Briefing

08:30 am

1 hour

L2 – Endeavour

Welcome from District Director

Keynote from Shane Cortese

FIRST SET OF WORKSHOPS (morning tea available from 9:45 am)

09:00 am

1 hour

L1 – Private Brasserie (workshop 1)
L2 – Gladstone One (workshop 2)
L2 – Endeavour and Discovery (workshop 3)

Workshops (x3)
(morning tea available from 9:45 am)

10:00 am

30 minutes

L1 – Victoria Room

Morning Tea

SECOND SET OF WORKSHOPS

10:30 am

1 hour

L1 – Private Brasserie (workshop 4)
L2 – Gladstone One (workshop 5)
L2 – Endeavour and Discovery (workshop 6)

Workshops (x3)

11:30 am

1½ hours

L2 – Endeavour and Discovery

 International Speech Contest

1:00 pm

1 hour

L1 – Private Brasserie & Victoria Room

Lunch

2:00 pm

30 minutes

L2 – Endeavour and Discovery

District Awards

2:30 pm

5 minutes

L2 – Endeavour and Discovery

2024 Conference Preview

3:00 pm

L2 – Endeavour and Discovery

Closing ceremony